Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Legoland øger sikkerheden for at komme løsnede hjulbolte til livs

Arkivfoto.
Arkivfoto.

En farlig tendens har bredt sig i Danmark i løbet af sommeren.

Hjulbolte er blevet løsnet på biler rundt om i landet med stor risiko til følge. Dette har man også haft nogle tilfælde af på parkeringspladsen ved Legoland i Billund - senest 24. juli.

Det har fået forlystelsesparken til at reagere ved at øge deres sikkerhed.

»Vores gæsters sikkerhed er vores højeste prioritet i Legoland, og derfor har vi på den baggrund øget vores tilstedeværelse på parkeringspladserne, og vores parkeringsvagter er meget opmærksomme på problemet,« siger Kasper Tangsig, PR-koordinator i Legoland, til jv.dk.

Derudover oplyser PR-koordinateren, at de har mobil overvågning på parkeringspladserne samt sat skilte op, hvor man opfordrer gæster til at kontrollere deres hjul, inden de kører hjem.

Hvor længe de vil bibeholde sikkerhedsinitiativerne, kan Kasper Tangsig ikke oplyse. Det vil man evaluere på løbende.

I midten af juni kunne Rigspolitiet oplyse, at de havde fået 243 anmeldelser om løsnede hjulbolte. Politiet har tidligere oplyst, at man vil blive sigtet - og risikerer at blive dømt - for overtrædelse af straffelovens paragraf 252, hvis man løsner hjulboltene på en bil. Paragraffen handler om på hensynsløs måde at bringe andres liv eller førlighed i fare.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.