Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Lars Hedegaard raser mod medier og politikere fra sit skjul

Det er ikke mange dage siden formanden for Trykkefrihedselskabet, Lars Hedegaard, var udsat for et voldsomt drabsforsøg. Siden er den tidligere redaktør på Information gået i skjul uden for mediernes radar.

Lars Hedegaard
Lars Hedegaard

Og ikke mange ord er kommet ud om Lars Hedegaards situation.

Men nu tager debattøren selv bladet for fra munden. Det sker i en klumme på sitet sappho.dk, som du kan læse her.

I klummen langer Lars Hedegaard hårdt ud efter medierne og flere politiske partier. Og specielt Politiken og chefredaktør Bo Lidegaard får en hård medfart, da Lars Hedegaard mener, at avisen, på lederplads, er efter ham som person. Bl.a. skriver han:

»Redaktør Lidegaards leder på forsiden starter med at udtrykke sin glæde over, at jeg ikke er død, men går hurtigt over til at forklare, hvilket usselt kryb jeg er – med alle mine ”forvrøvlede, hadefulde og fornedrende udtalelser om muslimer i Danmark«, skriver Lars Hedegaard, der mener, at det er 'så som så med Politikens egen solidaritet'.

Lars Hedegaard mener ligefrem, at Politiken over for sine læsere forsøger at give en forklaring på, hvorfor han skulle angribes af, hvad Lars Hedegaard selv formoder er, en vred muslim:

»Derfor må Politikens læsere også udmærket kunne forstå avisens karakteristik af mig som ”paranoid” og besat af ”rabiate holdninger”. Og på den baggrund er det vel heller ikke så svært at forstå attentatmandens bevæggrunde til at ville ekspedere mig ud af denne verden«, skriver han.

Men det er ikke kun Politiken og andre medier, som får verbale skældud i klummen. Også samtlige danske partier undtagen Liberal Alliance og Dansk Folkeparti mener Lars Hedegaard ikke følger op på de flotte ord om ytringsfrihed, som blev udtalt efter attentatet på ham. Han går så vidt at sige, at politikerne er ligeglade med den ytringsfrihed, som de i skåltaler lovpriser. Ligesom de er ligeglade med det danske folks fremtid.

»De vil ikke gribe effektivt ind mod de – få eller mange –indvandrede muslimer, som ikke er kommet til landet for at lade sig integrere, eller fordi de elsker frihed, lighed og demokrati, men fordi Danmark er et godt sted at modtage offentlig understøttelse, mens man frit kan udbrede sine barbariske anskuelser og true etniske danskere på livet«, lyder det i klummen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.