Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Lars' ansatte fandt kokain for knap én milliard kroner: Sådan foregik det

Det var ansatte hos firmaet Holger Christiansen A/S, der i juli fandt 310 kilo ren kokainr, som kom til Esbjerg skjult i en container på en lastbil.

Arkivfoto.
Arkivfoto.

Esbjerg-virksomheden Holger Christiansen A/S har her til morgen informeret deres 280 medarbejdere om fundet af de 310 kg kokain, som blev gjort på virksomheden i sommer. Kun ganske få medarbejdere var indtil da vidende om fundet, som politiet har holdt hemmelig indtil tirsdag morgen for ikke at skade efterforskningen.

»Vi får containeren ind til os med en lastbil og meget hurtigt bliver vi klar over, at den indeholder nogle sække, som ikke er til os og som chaufføren heller ikke kender til. Vi kontakter derfor straks politiet,« siger Lars Almosetoft fra Holger Christiansen A/S i Esbjerg i dag til TV SYD.

Politiets første undersøgelse af containeren den 14. juli går forholdsvis hurtigt og efter fire timer kan de ansatte på Holger Christiansen A/S genoptage arbejdet.

»Vi ser så dem tage af sted med sækkene. Meget mere hører vi faktisk ikke om sagen, før poltiet nu offentliggør deres fangst,« siger Lars Almosetoft fra Holger Christiansen A/S.

Virksomheden importerer og sælger autoelektriske dele til 108 lande og har efter politiet overtog sagen ikke søgt yderligere information om indholdet i de mystiske sække.

»Vi har aldrig oplevet episoder af lignede karakter, men jeg er glad for at mine medarbejdere reagerede, som de skulle i sådan en sag. Men det er vigtigt for os at understrege, at vi som virksomhed ikke har noget med lasten at gøre og jeg føler ikke ,at jeg kan bidrage med yderligere til pressen,« siger Lars Almosetoft fra Holger Christiansen A/S i Esbjerg til TV SYD.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.