Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Landsretten finder ekskæreste skyldig i drab

Kamilla Hantusch blev i sommeren 2014 fundet dræbt. Drabsmanden var kvindens ekskæreste.

Sønderborg: 25-årige Samayullah Mohammad Asef er af landsretten blevet kendt skyldig i drabet på sin ekskæreste.

Det skriver Jydske Vestkysten.

Dermed stadfæster Vestre Landsret byrettens afgørelse.

Samayullah Mohammad Asef blev ved Retten i Sønderborg i sommer sidste år idømt 12 års fængsel samt udvisning for bestandig.

Den endelige strafudmåling afsiges torsdag.

Anklager Lisa Gjessing påstår ifølge Jydske Vestkysten en fængselsstraf på 13 år og udvisning for bestandig.

Mandens forsvarer, advokat Anders Rohde, mener, at det bør være en formildende omstændighed, at parret sammen fik et barn.

- Jeg påstår en formildet straf på otte til ti år, samt at han ikke bliver udvist. Det mener jeg er realistisk, fordi han har en dansk datter, siger Anders Rohde til avisen.

Manden kom til Danmark fra Afghanistan som niårig.

Kamilla Hantusch fra Padborg blev meldt savnet af politiet, fordi hun tilsyneladende forsvandt på vej til sit hjem i Padborg 19. juli 2014.

Politiet appellerede til borgere om hjælp, og eftersøgningen stod på i flere dage og var særdeles omfattende. Hurtigt fik politiet mistanke om, at hun havde været udsat for en forbrydelse.

Efter ti dage blev liget fundet ved en rasteplads. Det 21-årige offer var blevet kvalt, viste det sig.

Kort før drabet havde Kamilla Hantusch gjort forholdet forbi, og hun var begyndt at se en anden fyr.

Hun blev nødt til at opfinde dækhistorier, fordi Samayullah Mohammed Asef konstant ønskede at kontrollere hende, kom det frem under sagen i byretten.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.