Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Kvindelig skibskok faldet overbord

En større redningsaktion er i gang farvandet nord for Bornholm, efter et kvindeligt besætningsmedlem er forsvundet fra et russisk skib.

Redningsbåde fra de bornholmske redningsstationer er sammen med Marinehjemmeværnet og Søværnets Operative Kommando (SOK) lørdag i færd med at lede efter et besætningsmedlem fra et russisk skib, der er faldet overbord nord for Bornholm.

Ifølge Bornholms Tidende drejer det sig om en kvinde, der kort før klokken 10.45 faldt overbord fra russiske fragtskib »Rusich-7«. Kvinden er ifølge SOKs oplysninger kok på skibet.

»Rusich-7« befandt sig cirka 18 kilometer nord for Hammeren i trafiksepareringen, som søfartens »motorvej« nord om Bornholm kaldes, da kvinden faldt overbord. Skibet deltager i lighed med andre civile handelsskibe selv i eftersøgningen.

Redningsbåde fra Nexø og Rønne er sendt mod området sammen med Marinehjemmeværnets kutter »Hjortø«, som vil være fremme ved 14-tiden og formentlig skal lede operationen. Det oplyser Morten Brandborg, som er flotillechef i Marinehjemmeværnet på Bornholm.

Også en dansk redningshelikopter er sendt til området, og de svenske myndigheder er ligeledes på vej, skriver Bornholms Tidende.

BNB

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.