Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Kvindelig fundet ved Fanø

Liget af en afdød kvinde er lørdag eftermiddag blevet fundet i vandet ved Fanø. Der kan være tale om den 52-årige Kirsten Friis Lund fra Ribe, som forsvandt 1. januar, efter hun var gået fra en fest på øen.

Syd- og Sønderjyllands Politi vil dog endnu ikke bekræfte, om der er tale om den 52-årige kvinde.

- Kl. 16.30 er der en mand, som er ude og gå på stranden. Og her finder han et kvindelig, der ligger i vandkanten. Vi kan endnu ikke sige, om der er tale om Kirsten Friis Lund, for vi skal først have foretaget en obduktion af den afdøde, før vi kan sige noget, forklarer vagthavende ved Syd- og Sønderjyllands Politi Henrik Sønderskov.

- Alle ved, at vi mangler Kirsten herovre, så det er nok det første sted, vi kigger - for vi mangler ikke andre. Men vi kan endnu ikke sige, om det er hende, lyder det videre fra Henrik Sønderskov.

Kirsten Friis Lund var sejlet med en mandlig bekendt til Fanø, hvor de skulle deltage i en fest. Men onsdag morgen var hun ikke dukket op i båden, hvor hun og den mandlige bekendte skulle overnatte efter festen. Hun var heller ikke at finde på den adresse i Nordby, hvor festen havde været om aftenen.

Politiet satte efterfølgende en større eftersøgning i gang, men selv både hunde og helikopter blev sat ind, formåede man ikke at finde Kirsten Friis Lund.

Politiet mener tidligst at kunne sige, om den fundne kvinde er Kirsten Friis Lund mandag.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.