Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Kvinde risikerer fire års fængsel for sex med asyldreng

En kvindelig ansat på det nu lukkede asylcenter Tullebølle på Langeland risikerer op til fire års fængsel for sex med asyldreng. Det skriver TV2 Fyn, der har læst anklageskriftet.

Fyns Politi har tiltalt en kvinde i midten af 30'erne for at have haft sex med en 16-17-årig asyldreng. Kvinden risikerer op til fire års fængsel. Det skriver TV2 Fyn.

Drengen boede på det nu lukkede asylcenter Børnecenter Tullebølle på Langeland, hvor kvinden var ansat.

Ifølge TV2 Fyn skulle forholdet have fundet sted mellem maj og juni sidste år, hvor den tiltalte og drengen blandt andet skulle have haft sex i kvindens hjem, i en bil og i et skovområde.

I oktober sidste år meddelte Langelands Kommune på et pressemøde, at to kvindelige medarbejdere på centeret var blevet politianmeldt for seksuelle krænkelser mod drengene.

Begge kvinder er tiltalt, men TV2 Fyn har kun haft adgang til det ene anklageskrift. Her fremgår det, at kvinden er tiltalt for at have overtrådt straffelovens § 219, nr. 3. Her straffes den, der »ansat ved eller tilsynsførende med døgninstitution eller opholdssted for børn og unge, psykiatrisk afdeling, døgninstitution for personer med vidtgående psykiske handicap eller lignende institution, og som har samleje med nogen, der er optaget i institutionen.«

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra hverken anklageren eller forsvareren i sagen, skriver TV2 Fyn. Retssagen mod den ene kvinde begynder den 13. juni, mens retssagen mod den anden begynder den 19. juni.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.