Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Kvinde fundet dræbt af flere knivstik i villahave

En 41-årig kvinde er fundet knivdræbt i en villahave i Virum nord for København.

Kvinde er fundet dræbt i en villahave i Virum nord for København. Politi kender ikke de nærmere omstændigheder her politiet på gerningsstedet
Kvinde er fundet dræbt i en villahave i Virum nord for København. Politi kender ikke de nærmere omstændigheder her politiet på gerningsstedet

Fundet af en dræbt kvinde i en villahave i Virum nord for København har fået Nordsjællands Politi til at indlede en drabsefterforskning

Kvinden er formentlig blevet slået ihjel med flere knivstik, men de nærmere omstændigheder har politiet endnu ikke overblik over.

- Vi formoder, at der er tale om et drab, da kvinden blev fundet med flere knivstik, men de kriminaltekniske undersøgelser på stedet er endnu ikke afsluttet, siger vicepolitiinspektør Henning Svendsen fra Nordsjællands Politi til bt.dk.

Den dræbte kvinde blev fundet lidt før kl. 10 fredag formiddag, og det formodes, at der er tale om villaens 41-årige beboer, der har adresse på stedet sammen med sin mand og børn. Nordsjællands Politi fik anmeldelsen om fundet af den døde kvinde kl. 09.57.

- Der er umiddelbart ikke noget, der tyder på, at der har været indbrud på stedet. Jeg er i hvert fald ikke blevet gjort bekendt med det, og hvis det havde været tilfældet regner jeg med, at man havde ringet til mig med det samme, tilføjer vicepolitiinspektør Henning Svendsen.

- Den dræbte kvinde var lettere påklædt, og har formentlig været på vej til at gå i seng - eller var måske gået i seng, vurderer efterforskningslederen. Det er politiets formodning, at kvinden er blevet slået ihjel sidst på aftenen eller i nat. Blandt andet fordi man ved, at hun var i kontakt med en bekendt i går aftes.

Kvindens mand er ifølge politiet bortrejst på forretningsrejse, og børnene er på efterskole. De pårørende er underrettet, oplyser politiet.

Øjenvidner på stedet fortæller til bt.dk, at politiet har en talstærk styrke i området i øjeblikket. Frederiksdalsvej er spærret af i begge retninger omkring gerningsstedet, og udover politiets teknikere ses også talrige uniformerede betjente og flere hundepatruljer på stedet.

Nordsjællands Politi vil gerne i kontakt med eventuelle vidner, der torsdag aften eller nat måtte have observeret mistænkelige forhold på Frederiksdalsvej i Virum.

Henvendelser fra offentligheden til Nordsjællands Politi på telefon 1-1-4.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.