Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Kvinde fandt campingvogn med lig udbrændt på sin grund

Politiet har ikke mistanke om en forbrydelse, men årsag til dødsbrand i campingvogn er endnu ukendt.

En kvinde blev onsdag aften mødt af et uhyggeligt syn. Kort før midnat kom hun hjem til sin adresse på Kratskoven vest for Viborg, og her så hun, at en beboet campingvogn på hendes grund var udbrændt.

- Det viste sig, at der var en indebrændt i campingvognen. Personen er ikke identificeret, men vi formoder, at der er tale om beboeren, fortæller vagtchef Lars Even Midt- og Vestjyllands Politi.

Kvinden, som anmeldte branden, bor på adressen. Ejendommen ligger mellem Ravnstrup og Finderup. Hun har ifølge vagtchefen ladet den mand, som nu formodes død, bo i en campingvogn på sin grund.

- Campingvognen var udbrændt, da hun kom hjem klokken 23.40. Det var hende, der anmeldte branden, fortæller vagtchefen.

I løbet af natten har retsmedicinere og politiets kriminalteknikere arbejdet på stedet. De har blandt andet fået assistance fra Beredskabsstyrelsen, der har sørget for lyssætning på stedet, så de arbejdende politifolk og læger kunne se noget.

Lars Even fortæller til Ritzau, at undersøgelserne endnu ikke har fastslået en årsag til branden. Men ifølge ham er der umiddelbart ikke noget, der peger i retning af, at der skulle være sket en forbrydelse.

- Der er efter vores opfattelse ikke tale om et gerningssted, men et findested, lyder det fra vagtchefen.

Politiets videre arbejde i sagen består nu i dels at fastslå brandårsagen og dels at identificere den indebrændte.

- Der vil blive foretaget obduktion og taget dna-prøver for at identificere ham, fortæller Lars Even.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.