Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Kvinde eftersøges med helikopter og hunde på Fanø

Politiet anmoder igen om, at lokale kigger deres haver, udhuse, garager eller carporte efter i håb om, at den eftersøgte kvinde måske dukker op.

Eftersøgningen efter 52-årige Kirsten Friis Lund, der er forsvundet på Fanø, fortsætter fredag, skriver jv.dk.

Dykkere vil fortsætte med at afsøge lystbådehavnen og havnefronten hen mod Fanøfærgeriet, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Ved lavvande omkring middagstid fredag vil kyst, strande og strandenge igen blive overfløjet af en helikopter, og der vil fortsat være hundepatruljer, som afsøger området.

Da et vidne mener måske at have set kvinden ved Kirkevejens udmunding i Postvejen er eftersøgningen blevet intensiveret i det område.

Omkring 25 hjemmeværnsfolk samt folk fra Beredskabsstyrelsen og Fanøs lokale redningsberedskab afsøger desuden sommerhusområder, campingpladser og bunkers.

Politiet anmoder igen om, at lokale kigger deres haver, udhuse, garager eller carporte efter i håb om, at den eftersøgte kvinde måske dukker op.

Den 52-årige kvinde forsvandt efter en fest tirsdag aften.

BNB

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.