Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Kurt Strand og Blærerøven bliver nyt makkerpar på DR2

I en ny DR2-serie rejser den tidligere Deadline-vært landet rundt sammen med Mads Christensen.

Kurt Strand stoppede frivilligt i DR i forbindelse med en fyringsrunde i 2010. Nu er han tilbage på skærmen for en tid.
Kurt Strand stoppede frivilligt i DR i forbindelse med en fyringsrunde i 2010. Nu er han tilbage på skærmen for en tid.

Deadline-koryfæet Kurt Strand vender tilbage til DR2-skærmen i en ny programserie med titlen 'Når vinden vender.' Sammen med den speed-snakkende blærerøv og livsstilsekspert, Mads Christensen, skal Kurt Strand give det såkaldte Udkantsdanmark lov til at slå igen, skriver DR.

Så over de næste ti lørdage kan du opleve Kurt og Christensen på landevejen i færd med at undersøge, hvordan kampgejst og kreativitet skaber succes over hele landet - ikke bare i HT-området.

I første program har de rykket studiet til Nordre Kaj i Hobro, for at tage byens helt konkrete udfordringer og måden, man har valgt at gribe dem an på, under lup. I Hobro er troen nemlig urokkelig, når man udråber sig selv som Danmarks nye 'Brint Valley'.

Forlod DR i protest

Det er endnu ikke et år siden, at Kurt Strand forlod DR efter 25 år. Dengang forklarede han den opsigtsvækkende beslutning med utilfredshed med de planlagte besparelser og fyringer i DR.

- Derfor har min personlige analyse været, at jeg ikke føler mig fuldstændig sikker på, at mine kompetencer vil være særlig efterspurgt i DR, sagde han.

Siden bruddet med DR har Kurt Strand indgået en aftale med Jyskebank.tv. om at lave en række interviewprogrammer.

Første afsnit af 'Når vinden vender' sendes på DR2 i morgen, lørdag, kl. 17.40.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.