Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Kunne du også blive journalist i Odense?

Prøv paratvidenstesten fra optagelsesprøven på journalistuddannelsen på Syddansk Universitet i Odense.

Hvem skrev oprindeligt Whitney Houston-hittet ”I Will Always Love You”?
Hvem skrev oprindeligt Whitney Houston-hittet ”I Will Always Love You”?

Det er ikke kun i Aarhus, man kan uddanne sig til journalist.

Syddansk Universitet modtager hvert år over 400 motiverede ansøgninger til journalistuddannelsen i Odense. Af dem vælges omkring de 225 bedste, der herefter inviteres til en skriftlig prøve  i Odense.

Test dig selv her

Ud over at blive testet i evnen til at prioritere og referere og evnen til at beherske det danske sprog, skal ansøgerne bestå en paratvidenstest, som tester viden i nationale og internationale forhold.

De 150 ansøgere, der klarer sig bedst igennem de skriftlige prøver, inviteres til en samtale, hvorefter de 100 bedste får besked om, at de er optaget på studiet.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.