Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

»Kulturen er fuldstændig væk i Brøndby«, sagde Agger: Nu svarer Troels Bech igen

Pressemøde med Brøndby IFs nye træner Alexander Zorniger på Brøndby Stadion mandag d. 13. juni 2016. Til højre ses Brøndbys sportsdirektør Troels Bech.
Pressemøde med Brøndby IFs nye træner Alexander Zorniger på Brøndby Stadion mandag d. 13. juni 2016. Til højre ses Brøndbys sportsdirektør Troels Bech.

Brøndby går denne sommer ind i en ny fase af klubbens historie. En ny start for klubben med ny træner og en ny stil.

I weekenden udtalte klubbens nu tidligere profil Daniel Agger i et interview med Jyllands-Posten, at kulturen i Brøndby er væk. Det måtte han sande, da han vendte tilbage til hjerteklubben i 2014 fra Liverpool, fortalte han.

Bech kan godt se, at Agger har en pointe i sin udtalelse.

»Selvfølgelig ændrer en kultur sig. Det gør den over tid, og det gør den, når man ikke vinder så mange mesterskaber, som man har gjort. Dér har han formentlig en pointe, men jeg vil også gerne gentage, at klubber som regel vælger deres kultur ud fra den periode, hvor de havde det bedste hold. Jeg var med til at vinde mesterskabet i Silkeborg i 1994, og siden da har man syntes, at det var den rigtig Silkeborg-kultur,« siger han.

Med ansættelsen af tyske Alexander Zorniger, der har en klar og tydeligt defineret stil, kan man ikke undgå at tænke tanken, at Brøndby har søgt det friske pust i Zorniger, som med sin tydelige, tyske trænerstil kan skubbe til ånden i klubben.

»Vi er et hold, der kæmper benhårdt for at vinde igen. Og der skal vi bruge noget af det, Daniel (Agger, red.) snakker om. Det må virkelig gerne gøre ondt i forsøget på at vinde. Alexander har ingen glæde af, at spillerne skal have ondt. Men han vil gerne have, at de er parat til at give meget af sig selv. Og det vil vi gerne udvikle videre på,« forklarer Bech og tilføjer, at han er glad for, at Zorniger har prøvet en del i sin karriere – såsom at blive fyret to gange i henholdsvis Leipzig og Stuttgart.

»Vi har med stor omhu valgt en træner, der også har prøvet modvind. Der har været kandidater, jeg har valgt fra, fordi de kun har haft succes. Jeg vil ikke have én til at stå herude og øve sig i at have modgang. Det skal han have en erfaring med og nogle skuldre, der kan holde til. Man skal ikke skue hunden på hårene, men I kan selv se det på Alex’ fremtoning. Det må gerne blæse meget, uden at det vælter ham.«

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.