Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Kronjyde omkom, da han reddede en andens liv

En 70-årig dansk mand har mistet livet ved en drukneulykke på Sankt Croix, da han søndag reddede en anden mand i bølgerne.

70-årige Svend Hill-Madsen fra Randers har mistet livet ved en tragisk ulykke på den caribiske ø Sankt Croix, skriver Randers Amtsavis.

Ifølge en overbo til den dræbte, Bjarne Steve Jensen, skete ulykken søndag, da Svend Hill-Madsen ville komme en ældre amerikansk mand, som tydeligvis var i vanskeligheder i bølgerne, til undsætning.

»Det lykkedes Svend at redde manden, men han mistede altså selv livet ved ulykken,« fortæller Bjarne Steve Jensen til Randers Amtsavis.

Svend Hill-Madsen var sammen med sin hustru Annette på ferie på øen, som er en af de tidligere dansk vestindiske øer. Ægteparret skulle have været af sted i tre uger i alt, men ferien blev på den mest tragiske måde afbrudt halvvejs.

Svend Hill-Madsen var pensioneret lektor fra Randers Statsskole, hvor han i 38 år underviste i historie, religion og oldtidskundskab.

Han var ved sin død næstformand for menighedsrådet ved Sct. Mortens Kirke, og mange vil også kende ham som lokalpolitiker i Hadsund, hvor han boede indtil år 2000.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.