Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Kritik af akuttelefon og hospital efter dødsfald

Patientombudet retter kritik mod Bispebjerg Hospital og Region Hovedstaden akuttelefon, efter en 44-årig mand døde af en alvorlig infektion en uge efter, han havde fået foretaget en knæoperation.

For et år siden døde den 44-årige Henrik Winther af en infektion med kødædende bakterier efter en knæoperation. Nu retter Patientombudet kritik mod Bispebjerg Hospital og Region Hovedstadens akuttelefon 1813 for at være medvirkende til, at Henrik Winther døde. ?Det skriver Politiken.

Efter operationen fik Henrik Winther voldsomme smerter, men på trods af flere opkald til akuttelefonen og et tjek på Bispebjerg Hospital, var der ikke nogen, der gjorde noget ved patientens alvorlige tilstand.

Der blev blandt andet taget en blodprøve for at fastslå Henrik Winters infektionstal, men den læge, der tog prøven, tog hjem, inden resultatet kom. Der blev derfor ikke reageret på infektionstallet i tide, selvom det viste, at Henrik Winther havde en alvorlig infektion.

Patientombuddet skriver, at man på Bispebjerg Hospital burde have reageret på infektionstallet »i stedet for at hjemsende Henrik Winther«.

»Patientombuddet finder grundlag for at kritisere Bispebjerg Hospital for den behandling, Henrik Winther modtog«, står der i afgørelsen ifølge Politiken.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.