Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Kontroversiel journalist stopper på Ekstra Bladet

Ekstra Bladets kontroversielle journalist, Jan Kjærgaard, har netop meddelt, at han stopper på avisen.

Han har valgt at offentliggøre meddelelsen på Facebook, hvor han skriver således:

- Kære face-venner! Efter 24 forrygende år har jeg med stort vemod, men efter nøje overvejelse besluttet at stoppe på Ekstra Bladet.

Jeg har - som andre medarbejdere på EB på det allerseneste - forhandlet en god og fornuftig, frivillig aftrædelsesaftale på plads. Det sidste års tid har ikke mindst på grund af skattesagen slidt, men nu giver aftrædelsesaftalen mig mulighed for eftertanke og en frisk start på et helt nyt kapitel i mit journalistiske arbejdsliv. Jeg trænger simpelt hen til at lave noget andet end frokostavis-journalistik. Hvad det bliver ligger endnu helt åbent.

Jan Kjærgaard er blevet skarpt kritiseret for sit tætte samarbejde med daværende skatteminister Troels Lund Poulsens spindoktor, Peter Arnfeldt i forbindelse med Helle Thornings skattesag.

Da Skattesagskommissionen blev nedsat, valgte chefredaktør Poul Madsen at fjerne Jan Kjærgaard fra Christiansborg-redaktionen.

Jan Kjærgaard har siden arbejdet i en særlig graver-gruppe på Ekstra Bladet.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.