Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

kommunearbejdsloese

Sådan har vi gjort:

Antallet af beskæftiget er fundet ved at kigge på alle der i perioden uge 43 2015 til 43 2016 har modtaget kontanthjælp eller integrationsydelse i 4 sammenhængende uger og som herefter har været i beskæftigelse 4 sammenhængende uger. Hvis en person er  flere gange i løbet af perioden har været i beskæftigelse, tæller personen kun med én gang.

Antallet af offentligt forsørgede er fundet ved at tælle antallet af personer, der har modtaget følgende ydelser i uge 47 2016: kontanthjælp, integrationsydelse, ledighedsydelse, revalidering, forrevalidering, ressourceforløbsydelse, fleksjob, skånejob eller været på førtidspension.

Kommuneklynge: Her anvendes kommuneklyngerne for kontanthjælp.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.