Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Kommune har fundet plejefamilie til efterladt spædbarn

Tirsdag blev en pige fundet på en bænk i København. Kort tid efter blev der fundet en plejefamilie.

En nyfødt pige blev tirsdag formiddag fundet på p-plads i København. Hun lå på en bænk og var svøbt i et tæppe fra Ikea. Det var ansatte i kommunen, der hørte hende græde. Scanpix/Olufson Jonas
En nyfødt pige blev tirsdag formiddag fundet på p-plads i København. Hun lå på en bænk og var svøbt i et tæppe fra Ikea. Det var ansatte i kommunen, der hørte hende græde. Scanpix/Olufson Jonas

Der er fundet en plejefamilie, der skal passe på en lille pige, som tirsdag blev fundet på en bænk i København.

Det oplyser Sten Kruse-Blinkenberg, der er centerchef i Center for Familiepleje i Københavns Kommune.

Plejefamilien blev fundet, kort tid efter at pigen blev fundet efterladt. Først nu ønsker kommunen dog at oplyse, at plejefamilien er på plads.

»Der har heldigvis været rigtig mange borgere, som har vist interesse for at træde til. Det er vi selvfølgelig enormt glade for.«

»Både i forhold til det her barn, men også for mange andre børn, som har behov for aflastning hos plejefamilier,« siger han.

Plejefamilien, som er fundet til pigen, var i forvejen godkendt som plejefamilie, da den hurtigt skulle kunne træde til.

Den lille pige blev fundet i kritisk tilstand og er blevet behandlet på Rigshospitalet.

Kommunen ønsker ikke at oplyse, om pigen fortsat befinder sig på hospitalet eller er kommet hjem til plejefamilien.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.