Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Kom hjem fra festen med ekstra nattog

DSB indsætter nu ekstra nattog, så du kan komme sikkert hjem fra festen med S-toget hver halve time hele natten efter fredag og lørdag. Det gælder fra på fredag.

DSB sætter op til de travle julefrokost-weekender ekstra tog ind om natten, men håber, de kan blive en permanent løsning.
DSB sætter op til de travle julefrokost-weekender ekstra tog ind om natten, men håber, de kan blive en permanent løsning.

Nu er det slut med at sidde og fryse på togstationen om natten efter festen, julefrokosten eller byturen og forbande den lange ventetid langt væk. DSB indsætter nemlig ekstra nattog allerede fra på fredag, så du kan komme sikkert hjem med S-toget hver halve time hele natten efter fredag og lørdag.

- Vores kunder er simpelthen blevet så glade for at tage toget om natten, og så har vi vurderet, at der har været grundlag for at forbedre vores udbud. Så vi har sat flere tog ind, fordi vores kunder efterspørger det, fortæller DSBs salgs- og marketingsdirektør, Niklas Marschall.

To gange i timen

I dag standser S-togene kun én gang i timen i tidsrummet mellem klokken 01.00 og klokken 05.00 fredag og lørdag nat, men på fredag kan du så i stedet hoppe på toget to gange i timen.

Niklas Marschall fortæller, at DSB sætter gang i de ekstra nattog netop nu, fordi de store julefrokostweekender er lige om hjørnet. Han regner med, at togene bliver permanente, så det ikke kun er efter julefrokosterne i efterårs- og vintermånederne, at danskerne kan komme sikkert hjem.

- Vi forventer helt sikkert at holde dem kørende hele næste år også. Vi har fået råd til de ekstra tog, fordi der er et kundegrundlag for det, så det er en god forretning for både os og for vores kunder, siger han.

Nærmest et folkekrav

Salgs- og marketingsdirektøren fortæller samtidig, at debatten om flere nattog har kørt livligt på DSBs Facebook-side.

- Det blev nærmest et folkekrav, og det lytter vi selvfølgelig til. Vi spørger derudover også løbende vores kunder om, hvad vi kan gøre for at forbedre os, og der har været rigtig mange, der har peget på flere tog om natten som en af de ting, vi kan gøre bedre, siger Niklas Marschall.

Du kan se, hvornår du kan komme hjem fra festen på fredag på rejseplanen.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.