Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Københavns Politi alarmeret om to mulige skudepisoder i Husum

Omkring klokken ni lørdag aften har politiet modtaget anmeldelser om skud to steder i Husum. Ingen er ramt.

Københavns Politi undersøger lørdag aften to mulige skudepisoder i Husum.

Den ene skal være fundet sted ved Nørre Gymnasium, og den næste ved Storegårdsvej, der ligger nær Husum Torv. Det oplyser vagtchef Henrik Brix.

Den første anmeldelse tikkede ind 20.58 og den næste 21.09.

Politiet har efter undersøgelser på stedet dog ikke fundet beviser for, at der rent faktisk er blevet skudt - ligesom ingen er blevet anholdt eller ramt.

Det oplyser vagtchef Henrik Svejstrup, efter at politiet er færdige med undersøgelserne på stedet.

»Vi arbejder stadig på sagen, men vi er færdige på stedet,« siger han.

Han oplyser, at der ved det ene sted blev anmeldt, at der blev hørt et par skud, og ved det andet sted skal være hørt et skud.

Tidligere lørdag blev der skudt i et boligområde i Rødovre. Her mener politiet, at der skal være affyret 11 skud, men heller ingen blev ramt.

»Det ville være forkert at kæde dem sammen på nuværende tidspunkt,« sagde vagtchef Henrik Brix tidligere lørdag aften.

Ingen er endnu blevet anholdt for skyderiet i Rødovre, der fandt sted tæt ved en legeplads, hvor der både var voksne og børn. Her steg en mørkklædt mand ud af en bil og afgav skud mod en gruppe.

Efterfølgende blev en bil, som muligvis er flugtbilen, fundet udbrændt i Husum. Politiet har endnu ikke kunnet sige, om der er tale om et bandeskyderi.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.