Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Københavns Kommune taber sag om 60 mio.

Arbejdsmarkedsstyrelsen har vundet over Københavns Kommune i den såkaldte Farvergade-sag og beholder dermed de 60 millioner kroner, som styrelsen havde tilbageholdt.

Jobcenter i Farvergade 10 tæt på Københavns Rådhus.
Jobcenter i Farvergade 10 tæt på Københavns Rådhus.

Arbejdsmarkedsstyrelsen er fredag formiddag blevet frifundet for et krav på 60 millioner kroner fra Københavns Kommune i den såkaldte Farvergade-sag om refusion af kontanthjælp, oplyser Østre Landsret.

Arbejdsmarkedsstyrelsen har dermed fået medhold i, at Københavns Kommune har fået for meget i refusion fra staten til ledige i aktivering i forbindelse med et aktiveringsprojekt på et jobcenter i Farvergade, som ligger i det indre København.

Ifølge Arbejdsmarkedsstyrelsen er det en forudsætning for den høje refusion, at de ledige deltager i et aktiveringstilbud på gennemsnitligt mindst 25 timer om ugen. De ledige, der var tilknyttet jobcentret i Farvergade, skulle blot have et møde med en jobkonsulent af halvanden times varighed.

BNB

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.