Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Knivdræbt mand i Vejle havde banderelationer

Sydøstjyllands Politi har nu identificeret drabsoffer. Der er tale om en 31-årig mand fra Odense.

En mand, der onsdag aften døde efter at være blevet stukket i halsen med en kniv i Vestergade i Vejle, er nu identificeret.

- Efterforskningen har nu afklaret, at den afdøde er en 31-årig mand fra Odense. Den pågældende var efter det oplyste relateret til bandemiljøet - nærmere bestemt til grupperingen, der kalder sig Black Army, skriver Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse natten til torsdag.

Tidligere på aftenen fortalte vicepolitiinspektør i Sydøstjyllands Politi Frede Nissen, at "vi efterforsker i alle retninger". Om hændelsen var banderelateret, ville han ikke lægge sig fast på.

Men det peger i den retning, fremgår det af pressemeddelelsen.

- På baggrund af den dræbtes identitet kan det ikke udelukkes, at knivstikkeriet har afsæt i den pågældendes relation til bandemiljøet. Sydøstjyllands Politi har derfor iværksat en række politimæssige foranstaltninger for at forebygge, at situationen udvikler sig, skriver politiet.

Vidner så flere personer løbe fra stedet efter knivoverfaldet. Der er foreløbig ikke foretaget anholdelser i forbindelse med drabet.

Knivstikkeriet i Vejle fik Fyns Politi til at reagere.

- Vi fik en mistanke om, at nogle bandemedlemmer ville tage fra Fyn til Jylland på grund af knivstikkeriet, fortalte vagtchef Christian Rasmussen fra Fyns Politi.

- Derfor satte vi sluser op ved Lillebæltsbroen og ved Den Gamle Lillebæltsbro.

Politiet stødte ifølge vagtchefen på flere bandemedlemmer, som blev registreret og sendt tilbage. Der blev ikke fundet våben hos nogen af personerne.

Sydøstjyllands Politi kan ikke udelukke, at det kan blive aktuelt igen at kontrollere trafikken over broerne mellem Fyn og Jylland.

Politiet oplyser, at betjente er "massivt til stede" forskellige steder i Vejle for at efterforske og "forebygge hændelser i miljøet".

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.