Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Knivdræbt kvindes chef: Det er dybt uforståeligt

Den 41-årige kvinde, der tidligere fredag blev fundet knivdræbt ved sit eget hjem, var meget afholdt på sit arbejde af både kolleger og elever.

Politiets teknikere på gerningsstedet i Virum.
Politiets teknikere på gerningsstedet i Virum.

På Øresundsskolen i København, hvor kvinden arbejdede i 12 år først som lærer, og til sidst som souschef, er medarbejderne i chok og i sorg. For kort tid siden blev de ringet op af skolens leder, som fortalte, at den medarbejder, som de alle kendte og kunne lide, ikke var mere.

- Det virker uretfærdigt. Dybt uforståeligt. Det berører os meget, siger skoleleder Peter Stennicke, da BT taler med ham. Han har lige fået bekræftet af politiet, at der er tale om hans medarbejder, som han altid har værdsat. Han har arbejdet sammen med hende på Øresundsskolen, der har speciale i mentalt og fysisk udfordrede børn op til 10. klasse, i 3,5 år.

- Hun var meget dygtig til sit job. Det er også et stort tab for os fagligt. Hun var hjertelig og dejlig og meget engageret i sit job. Hun var i sandhed en beskytter af de svageste børn i vores samfund. Og hun var dygtig til det, siger Peter Stennicke.

Skolen slog alarm fredag morgen, da den ellers altid punktlige souschef ikke var mødt på arbejde og ikke havde ringet besked. Et par timer senere viste det sig, at hun var blevet dræbt af knivstik ved sit eget hus. Kvinden arbejdede først som lærer og senere som souschef og var i daglig kontakt med mange af de næsten 90 børn, der går på specialskolen.

- Der var en del børn, der besøgte hende på hendes kontor. Så kom de lige for at få en kort snak og et knus, fortæller Peter Stennicke.

Politiet undersøger stadig gerningsstedet ved kvindens hus i Virum, men er indtil videre uden spor eller mistænkte i sagen.

De mange børn, der nu har mistet en god ven, skal også have besked om den forfærdelige hændelse.

- De skal høre det i de små grupper, som de normalt er i. Så tænder vi lys og lægger blomster og mindes. Sådan forstår børnene, at hun ikke er mere, siger Peter Stennicke.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.