Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Klikfejl fik fynsk sag om sexovergreb til at rulle

58-årig kom ved en fejl til at dele sexbilleder med moren til 14-årig pige, og det fik sagen til at rulle.

Et forkert klik på computeren betød, at en 58-årig mand kom til at dele sadomasochistiske billeder af 14-årig pige med pigens mor. Det fik forældrene til at slå alarm til politiet. Free/Colourbox
Et forkert klik på computeren betød, at en 58-årig mand kom til at dele sadomasochistiske billeder af 14-årig pige med pigens mor. Det fik forældrene til at slå alarm til politiet. Free/Colourbox

Odense. Det var en "klikfejl", der førte politiet på sporet af en 58-årig fynbo, der er tiltalt for en række grove seksuelle overgreb mod en 14-årig pige.

Det forklarer den 58-årige selv, da han tirsdag afgiver forklaring i Retten i Odense.

Fejlen skete, da han ville uploade en stribe billeder, han havde taget af pigen på Kokkedal Slot ved Brovst, til fildelingstjenesten Dropbox.

Her havde han ? på pigens forespørgsel, forklarer han ? taget en stribe billeder af pigen, hvor hun ligger afklædt og bundet på en seng med bind for øjnene, klemmer på brystvorterne, en dildo i skeden og sædlignende væske hældt ud over mave og kønsdel.

Da han ville uploade billederne til pigen, kom han ved en fejl til at invitere pigens mor til at se billederne over internettet.

- Det var et uheld. Jeg lavede en klikfejl, og så røg billederne videre til M's mor (M er navnet på den forurettede 14-årige pige, red.), forklarer manden.

Pigens forældre havde hyret den 58-årige amatørfotograf til at tage billeder til pigens konfirmation i maj sidste år.

Men da den 58-årige ville dele konfirmationsbillederne med forældrene, røg billederne af den nøgne datter i sadomasochistisk opstilling således med.

Det fik pigens forældre til at slå alarm, og politiet begyndte at efterforske sagen mod den 58-årige.

Det kom frem, at den 58-årige dagen før pigens konfirmation havde taget pigen med til Nykøbing Mors.

Her blev der lavet en fotosession i en skov, hvor den 14-årige blev bundet op mellem to træer, fik bind for øjnene, hvorefter hun blev slikket i skridtet af en uidentificeret mand.

Den 58-årige har forklaret, at det skete med pigens accept. Han forklarer, at han selv synes, det var en smule grænseoverskridende, men at pigen efterfølgende havde fortalt ham, at det var en god oplevelse.

Han erkender flere tilfælde af samleje og anden seksuel omgang med pigen, men fastholder, at det ikke skete mod hendes vilje.

Tirsdag middag afgiver den 14-årige pige forklaring, men det sker for lukkede døre efter anmodning fra anklageren.

Anklageren i sagen, Marianne Birck, går efter at få den tiltalte idømt en straf på ikke under fire års fængsel.

Der ventes dom i sagen onsdag.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.