Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Kirstens drabsmænd skal 15 år i fængsel

Et bulgarsk brødrepar er blevet idømt 15 års fængsel for drabet på 81-årige Kirsten Inge Damsgaard. Efter afsoning udvises de af Danmark.

Arkiv.  De bulgarske brødre Ognyanov skal 15 år i fængsel for rovmordet på 81-årige Kirsten Inge Damsgaard i Herlev.
Arkiv.  De bulgarske brødre Ognyanov skal 15 år i fængsel for rovmordet på 81-årige Kirsten Inge Damsgaard i Herlev.

To bulgarske brødre blev onsdag eftermiddag idømt hver 15 års fængsel for rovmordet på den 81-årige Kirsten Inge Damsgaard, der blev dræbt i sit hjem i Herlev under et røveri 30. december sidste år. Det oplyser Retten i Glostrup til Berlingske Nyhedsbureau.

Ud over fængselsdommen udvises brødrene Atanas og Ivan Ognyanov på henholdsvis 21 og 23 år af Danmark med indrejseforbud for bestandigt.

Den ældre kvinde blev fundet dræbt, efter at gerningsmændene havde narret sig ind i hendes hjem, bundet hende på hænder og fødder med hendes tøj og viklet hende ind i klæder og tæpper. Hun mistede livet, da hun blev viklet så stramt, at hun ikke kunne få vejret.

Brødrenes forsvarere argumenterede for, at deres klienter ikke skulle dømmes for drab, men for vold med døden til følge, da brødreparret - ifølge eget udsagn - ikke havde til hensigt at dræbe Kirsten Inge Damsgaard.

Mens den yngste bror valgte at modtage dommen på 15 år, ankede den 23-årige storebror dommen til landsretten.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.