Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Kendt vært forlader Radio24syv i protest – er stoppet øjeblikkeligt

Kristoffer Eriksen (tv.) forlader Radio24syv i protest.
Kristoffer Eriksen (tv.) forlader Radio24syv i protest.

Radioværten Kristoffer Eriksen forlader Radio24syv i protest. Eriksen havde allerede meldt ud, at han forlader radiostationen til fordel for DR ved årsskiftet, men radioværten går nu før tid.

Årsagen skal findes i, at radiostationen har givet Politiforbundets formand, Claus Oxfeldt, en undskyldning, efter Kristoffer Eriksen har haft en ophedet debat med Oxfeldt på Twitter tidligere på året. Det fik Oxfeldt til at boykotte Radio24syv.

Men undskyldningen til Oxfeldt er Kristoffer Eriksen ikke blevet involveret i, og derfor går han nu i protest.

Det skriver journalisternes fagblad Journalisten.

»Kristoffer Eriksen føler ikke, at Nyhedsledelsen med undskyldningen har bakket ham op – men tværtimod hængt ham ud. Han mener ligeledes, vi burde have inddraget ham i forhandlingerne med Oxfeldt,« hedder det i en mail fra ledelsen til medarbejderne, som Journalisten har set.

Fuld af løgn

Hele sagen bunder i en debat mellem Claus Oxfeldt og Kristoffer Eriksen på Twitter. Her kaldte Eriksen blandt andet Oxfeldt for 'fuld af løgn'. Efterfølgende besluttede Claus Oxfeldt sig for at boykotte radiostationen.

Men for fire uger siden modtog Oxfeldt en skriftlig undskyldning fra den ansvarshavende chefredaktør på Radio24syv, Jørgen Ramskov, og det betyder, at Oxfeldts boykot nu er ovre.

Beslutningen om at undskylde – uden Kristoffer Eriksens viden – er den, der ifølge den interne mail har fået radioværten til at gå før tid. I mailen står der ligeledes, at beslutningen om at undskylde alene beror på, at Claus Oxfeldt blev beskyldt for at lyve, ikke radiostationens journalistik.

Kristoffer Eriksen har tidligere på efteråret meldt ud, at han til nytår forlader Radio24syv for at blive en del af DR Detektor.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.