Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Kendt spegepølsefabrik brænder i Billund

Hele produktionshallen ventes at brænde ned og beboere i nærheden advares mod sundhedsskadelig røg, oplyser politiet.

Kendt spegepølsefabrik brænder i Billund. Der er søndag aften 18. januar 2015 gået ild i fødevarevirksomheden Aalbæk Specialiteters fabrik i Billund. Her ber brandfolk i gang med at bekæmpe flammerne
Kendt spegepølsefabrik brænder i Billund. Der er søndag aften 18. januar 2015 gået ild i fødevarevirksomheden Aalbæk Specialiteters fabrik i Billund. Her ber brandfolk i gang med at bekæmpe flammerne

Spegepølsefabrikken Aalbæk Specialiteters produktionshal i Billund står søndag aften i flammer.

Ifølge Sydøstjyllands Politi ventes det, at hele produktionshallen vil brænde ned, da det ikke er muligt at få bugt med flammerne, oplyser Søren Løvendahl, vagtchef hos Sydøstjyllands Politi.

I stedet håber myndighederne nu at kunne redde de tilhørende administrationslokaler.

Branden opstod omkring klokken 16.30. Der var ingen medarbejdere tilstede på fabrikken, og politiet har en formodning om, at branden kan være opstået i forbindelse med produktionen af røgvarer, som Aalbæk Specialiteter ryger på stedet.

Myndighederne betegner røgen som »sundhedsskadelig« og advarer beboere, der bor i nærheden, mod at indånde den. To veje - Nordmarksvej og Lufthavnsvej vil samtidig blive afspærret. På trods af at sidstnævntes vejs navn kunne vidne om andet, vil branden ikke influere på trafikken til og fra lufthavnen i Billund.

Myndighederne ventes ikke at have branden under kontrol før klokken 04.00 natten til mandag.

BNB

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.