Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Kabeltyveri giver (igen) problemer for S-togstrafikken

Banedanmark forventer, at S-togene på Køge Bugt-banen vil være lammet det meste af onsdagen på grund af et kabeltyveri ved Åmarken. I stedet er der indsat togbusser.

Et kabeltyveri ved Åmarken giver onsdag store ændringer for S-togene på Køge Bugt-banen.

Der kører i øjeblikket ingen S-tog mellem Hundige og Dybbølsbro, og DSB har i stedet indsat omkring 100 togbusser, oplyser sektionschef hos Banedanmark Claus Christiansen.

»S-togstrafikken vil nok være lammet det meste af dagen. I løbet af formiddagen får vi nok en mere valid prognose, vi kan melde ud,« lyder det fra sektionschefen, der understreger, at der arbejdes hårdt på at udbedre skaderne:

»Vi har kastet en masse folk ind. Vi har arbejdet hele natten, og nu har vi lige fået friske kræfter på her til morgen, som reparerer kablerne og reetablerer signalsystemerne.«

Banedanmark har heller ikke fået klarhed over, hvor meget kabeltyvene er sluppet af sted med.

»Vi har ikke den endelig opgørelse endnu, men vi kan sige, at det er rimelig omfangsrigt,« fastslår sektionschefen.

Det er tredje gang siden fredag, at tyve har været ude efter kabler fra Køge Bugt-banen. Sektionschefen kalder det en rigtig »øv-situation«, at pendlerne endnu engang bliver voldsomt chikaneret.

»Det er dødirriterende og mest for de passagerer, der kører på den her strækning, som oplever det her gang på gang. Vi har dybt forståelse for frustrationen hos passagererne,« siger Claus Christiansen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.