Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Julepakkerne kommer med posten i år

For at gøre julegaveindkøb på nettet mere attraktivt giver Post Danmark i år en ekstra omdelingsdag til danskerne den sidste lørdag op til jul.

ARKIVFOTO. Post Danmark giver i år en ekstraordinær julegave til danskerne: en ekstra omdelingsdag.
ARKIVFOTO. Post Danmark giver i år en ekstraordinær julegave til danskerne: en ekstra omdelingsdag.

Julegaverne klikkes i stigende grad hjem på nettet, og så er det altså postbuddet, der skal agere julemand. Derfor giver Post Danmark i år en ekstraordinær julegave til danskerne: en ekstra omdelingsdag.

- Alt tyder på, at postbuddet bliver årets julemand, da en stadig større del af julegaverne vil blive købt på nettet. Ved at give en ekstra omdelingsdag vil vi medvirke til at understøtte de danske netbutikker, siger chef for Post Danmark Logistik, Carsten Dalbo, i en pressemeddelelse.

En ekstra omdelingsdag

Den ekstra pakkedag bliver den sidste lørdag op til jul, lørdag den 22. december. Post Danmark omdeler normalt kun pakker fra mandag til fredag, men hvis julegaveindkøb på nettet skal gøres mere attraktivt, bliver posten i år nødt til at give danskerne en ekstra dag, hvor pakkerne kan blive sendt af sted til venner og familie. Så ender de forhåbentlig under juletræet i tide uden gavestress i sidste øjeblik, spår Carsten Dalbo.

- Vi kender jo alle det, at man først får købt de sidste gaver i slutningen af juleperioden. Med denne ekstra omdelingsdag giver vi forbrugerne bedre muligheder for også at kunne handle de sidste gaver på nettet, og samtidig får de danske netbutikker en ekstra handelsdag, siger han.

Julepakkerne kan med den ekstra omdelingsdag naturligvis også indleveres en dag senere end oprindeligt planlagt, oplyser Post Danmark. Skal din julegave nå frem til jul, skal den derfor være indleveret på posthuset senest den 21. december.

Skal din pakke derimod sendes til et EU-land eller til Island, Norge eller Schweiz, skal den indleveres senest den 12. december. Skal den til et andet land i Europa, skal du på posthuset seks dage tidligere og aflevere din pakke den 6. december. Og hvis du sender en julegave til et land uden for Europa, skal den være på posthuset allerede den 4. december.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.