Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Jesus tager med Ung Rejs til Lloret de Mar

Bureauet bag mange unge danskeres drukrejser sydpå har inkluderet Jesus Kristus i dets ledelsesstrategi.

Hvad laver Jesus i Lloret de Mar?

Han er såmænd med som inspiration for Ung Rejs' destinationschefer for, hvordan man bedst leder sine medarbejdere gennem mængden af fulde unge mennesker.

Biblen er nemlig én stor bog om god ledelse, mener direktøren i Ung Rejs, John N. Tobiesen, der kalder Jesus for "en stærk værdibaseret leder.  Tobiesens selskab var senest i januar under hård kritik for at opfordre unge mennesker til druk.

Ledelse ifølge Jesus

Faktisk har Ung Rejs de sidste to år uddannet deres destinationschefer i "Ledelse ifølge Jesus". Ideen opstod, da en medarbejder lidt tilfældigt nævnte Jesus som mulig rollemodel, da der skulle udtænkes en bedre uddannelse for destinationscheferne.

Man kan måske undre sig over kontrasten mellem Ung Rejs' ture til festabernes paradis og Jesus og kristendommens dyder. Men John N. Tobiesen vil ikke vil blande det religiøse ind i ledelsesstrategien.

- Det handler ikke om religiøsitet, men om virksomhedsledelse, og der var Jesus det mest universelle eksempel, fordi hele vores samfund er bygget op over kristendommen.

Ung Rejs er stadig for de festglade

Han tilføjer at Jesus-strategien ikke er et forsøg på at ændre Ung Rejs' image som drukrejser for unge.

- Vi er ansvarlige for at skabe trygge rammer for de unge mennesker, men vi vil ikke stå med løftede pegefingrer om, hvordan de skal opføre sig, når de er på ferie, siger John N. Tobiesen.

Han kunne motivere folk omkring sig - og så var han frem for alt en stærk værdibaseret leder– John Tobiesen om Jesus

De unge kommer da heller ikke til at høre noget til Jesus på ferien. Det er kun blandt personalet, at Jesus bliver nævnt.

- Der bliver ikke nogen Bibelundervisning på vores rejser, det handler udelukkende om skabe et godt arbejdsmiljø for vores ansatte.

Jesus skaber gode resultater

Og netop resultaterne er til at tage og føle på, fortæller John N. Tobiesen. Han har siden han indførte den nye uddannelse for destinationscheferne oplevet den største tilfredshed blandt medarbejderne.

- Det ville være useriøst at sige, at det kun handler om den nye strategi, for der er mange ting, der ændre sig i Ung Rejs hele tiden, men det har bestemt hjulpet på det, siger han.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.