Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Jens Veggerby holder skindet på næsen

Jens Veggerby troede, at Stein Bagger var en af hans gode venner. Den tidligere professionelle cykelrytter stolede på den karismatiske direktør, som han mente var et godt menneske.

- Jeg var jo bare en af mange, siger han til bt.dk.

Jens Veggerby er i dag ved at rejse sig igen, efter at hans forretning blev smadret grundigt efter Stein Baggers forsvinden. Veggerby formidlede blandt andet kontakt om sponsorat mellem Bjarne Riis’ cykelhold og IT Factory, hvilket han stod til at få en fyrstelig betaling for.

I dag er Veggerbys fornemme rækkehus i Klampenborg belånt op over skorstenen. Han blev særligt hårdt ramt af en bøde på 483.000 kr. som han fik for at smugle 270.000 euro fra Monaco til Danmark. Det gik uden problemer med myndighederne, som intet opdagede. Pengene blev overdraget til rockeren Brian Sandberg, der arbejdede som livvagt for Stein Bagger.

Meldte sig selv

- Jeg gik selv til politiet og sagde det, da skandalen rullede. Man kan måske sige, at jeg skulle have holdt min mund, men jeg følte, at jeg ville komme længst med ærlighed. Men jeg havde helt ærligt ikke regnet med, at politiet ville sigte mig, siger Jens Veggerby.

Regnskabet for Jens Veggerbys private firma er netop udkommet. Det viser et minus på beskedne 5.000 kr.

- Det kunne gå bedre, men jeg holder skindet på næsen, siger han.

- Heldigvis så kan jeg glæde mig over at være sund og rask, og at min familie også er sund og rask. Og vi er en lykkelig familie, siger han.

Ifølge tingbogsattesten for rækkehuset i Klampenborg, så er der blevet beslaglagt for 536.968 kr. i ejendommen. Penge, som skulle betale bøden. Penge, som han stadig betaler af på. Veggerby har forsøgt at sælge sit hus, men uden held.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.