Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Isglatte veje driller københavnerne

Der er isglatte veje i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Kør forsigtigt og hold afstand, råder Vejdirektoratet.

ARKIVFOTO. Kør forsigt, råder Vejdirektoratet (og det kræver opmærksomhed og hænderne på styret). Sne- og isglatte veje på det meste af Sjælland.
ARKIVFOTO. Kør forsigt, råder Vejdirektoratet (og det kræver opmærksomhed og hænderne på styret). Sne- og isglatte veje på det meste af Sjælland.

Kør nu forsigtigt. 

Så kort kan Vejdirektoratets råd til morgentrafikanter opsummeres.

Der er faldet sne over store dele af Sjælland, og derfor melder Frederiksberg, Lyngby-Taarbæk, Ballerup, Egedal, Allerød, Fredensborg, Holbæk, Halskov, Odsherred og Helsingør om is- og sneglatte veje, der netop nu ryddes og saltes, fortæller Maiken Bendtsen fra Vejdirektoratets Trafikinformations Center.

- Men snevejret respekterer jo ikke kommunegrænserne, så der kan være sne andre steder, og vi opfordrer billisterne til at køre efter forholdene og at holde afstand, siger hun.

- Der kan også komme mere sne i dag, og det tager vi forbehold for, men lige nu er vejene ved at blive ryddede og grusede.

 Til gengæld er DSB ikke påvirket, oplyser DSBs pressevagt. Al togtrafik kører, som den skal, i hele landet.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.