Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Ingen udkørsel på Bornholm

Politiet fraråder for en sikkerheds skyld al unødig udkørsel på Bornholm, men foreløbig ser det ud til, at det værste snevejr styrer udenom øen.

Bornholm er snestormens sidste stop i Danmark, og midt på eftermiddagen har politiet på den forhenværende solskinsø valgt at fraråd al unødig udkørsel.

Der er dog tale om en forholdsregel, for ifølge vagtchef Kim Pedersen fra Bornholms Politi er snestormens hærgen ikke så slem som frygtet.

- Tidligere på dagen så det ud til at blive ret slemt, men her ved 17-tiden tyder det på, at det værste snevejr styrer udenom Bornholm. Men vi opretholder vores melding, indtil vi har fået overblik over vejrsituationen, siger vagtchefen.

Politiets råd om at blive hjemme hænger også sammen med, at Bornholms Regionskommune indstiller snerydningen klokken 18. Herefter kan de mindre veje meget nemt sne til, så med mindre man har et vigtigt ærinde, er det bedst at blive hjemme, lyder det fra vagtchef Kim Pedersen.

Dagens sidste færge fra fastlandet kommer til Bornholm klokken 21, og hvis det er nødvendigt vil sneplove bane vej for busserne med de passagerer, der skal hjem til de mindre byer på øen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.