Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Ingen flyaflysninger til New York

Trods meldinger om en voldsom snestorm i USA mandag, flyver SAS og Norwegian som planlagt til New York.

Selvom der mandag venter den nordlige østkyst i USA en voldsom snestorm, flyver SAS og Norwegian efter planen til New York.

Det oplyser begge selskaber til Berlingske Nyhedsbureau.

SAS og Norwegian har hver især en flyafgang til New York. SAS har en afgang til New York henover middag, og flyet afgår efter planen, oplyser Trine Kromann-Nielsen, der er pressechef hos SAS.

»Vores meldinger er, at den her snestorm rammer, efter vores fly er ankommet, i hvert fald i forhold til om det er muligt at lande,« siger hun og tilføjer:

»Det er også en snestorm, hvor det er meldt ud, at vindretningen passer okay til flyveforhold, så selvom der er sne og kraftig vind, passer det nogenlunde i forhold til flyveforholdene, så vi forventer at kunne flyve normalt.«

Pressechefen siger, at flyselskabet har taget deres forholdsregler ved at ombooke en del af deres passagerer, så de af dem, der skal flyve videre fra New York, nu skal flyve via Washington eller Chicago i stedet for.

»Men man skal selv være opmærksom på at undersøge, om det flyselskab man skal videre med også flyver,« påpeger Trine Kromann-Nielsen.

Flere flyselskaber, heriblandt Jet Blue, US Airways, American, Southwest og Delta, har allerede indstillet flytrafikken til og fra lufthavnene i området.

Hos Norwegian fortæller kommunikationsrådgiver Daniel Pilpel Kirchhoff, at flyselskabet har en flyafgang fra Københavns Lufthavn i Kastrup til New York klokken 18.30, og de regner med, den letter som planlagt.

»Skulle uregelmæssigheder opstå, vil passagererne få direkte besked via sms, men vi anbefaler også, at man holder sig opdateret via vores hjemmeside,« siger han.

Mandag er 1.422 flyvninger aflyst i den nordøstlige del af USA, mens der tirsdag er aflyst over 1.000 flyvninger.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.