Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Ingen afgørende spor efter Virum-drab

Politi gennemsøger kæmpe område efter drab på Heidi Abildskov.

Villaen i Virum, hvor den 41-årige kvinde blev fundet død, er stadig afspærret af politiet.
Villaen i Virum, hvor den 41-årige kvinde blev fundet død, er stadig afspærret af politiet.

Politiet er massivt til stede i Virum og Holte efter drabet natten til fredag på den 41-årige Heidi Abildskov.

Mandag formiddag er politiet i færd med en massiv gennemsøgning af området i håb om at finde spor efter drabet. Måske endda et mordvåben.

Politiet leder i området omkring, blandt andet, Holte Station, i håb om at finde spor efter en mulig gerningsmand. Der går løse hunde rundt på området og politiet stopper folk på gaden og underretter om situationen.

- Vi har været i gang hele weekenden og fortsætter naturligvis her til morgen. Vi er til stede på gerningsstedet og i området derude, siger efterforskningsleder Henning Svendsen fra Nordsjællands Politi.

Desværre har politiet endnu ikke afgørende nyt i sagen.

- Vi har modtaget en række henvendelser. Desværre har de ikke givet noget konkret endnu. Men det har også været vigtigt for os at udelukke nogle ting, siger han.

- Vi afventer stadig resultat af tekniske undersøgelser og obduktionen. Vi har nogle ideer og formodninger, som vi arbejder med, men jeg vil ikke uddybe yderligere, før vi er mere sikre, siger han.

Hun har jo længe arbejdet som lærer for unge mennesker med blandt andet psykiske vanskeligheder. Kan det have noget at gøre med drabet?

- Vi har naturligvis den indgangsvinkel i tankerne og arbejder med den, ligesom vi også ser på andre ting, siger Henning Svendsen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.