Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Indsatsgruppe beslaglægger 8.823 joints

Københavns Politi har haft nok at se til på Christiania siden september. Der er blandt andet beslaglagt hash og skunk for 18 millioner kroner samt stikvåben og en strømpistol.

Københavns Politis særlige enhed, Task Force Pusherstreet, er i de seneste måneder gået målrettet efter købere, sælgere og leverandører af hash i Pusher Street på Christiania.

Og det er langt fra kun euforiserende stoffer som ecstasy og 8.823 joints, som politiet har beslaglagt under arbejdet, oplyser Københavns Politi.

Blandt de øvrige fund er slagvåben, stikvåben, peberspray og en strømpistol, samt ubetalte parkeringsbøder for 359.000 kroner.

Københavns Politi er samlet set »tilfreds« med det, Task Force Pusherstreet har opnået indtil nu.

- Det er meget glædeligt, når Christianias naboer udtaler, at de allerede nu kan mærke en tydelig effekt af vores indsats, udtaler Poul Kjeldsen, vicepolitiinspektør i Københavns Politi, i en pressemeddelelse.

Heri står der også, at politiet siden september har beslaglagt hash og skunk for cirka 18 millioner kroner.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.