Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Test dig selv

Indfødsretsprøven juni 2011: Er du klog nok til at blive dansker?

Indfødsretsprøven er en prøve, der skal bestås for at få dansk indfødsret. Den er netop blevet afholdt. Prøv selv de 40 spørgsmål.

Lars sætter splitflag op i tårnet præcis kl. 08.00 på Folketingets åbningsdag. Demokratiet i Danmark er et repræsentativt demokrati. Hvad vil det sige? Test dig selv.
Lars sætter splitflag op i tårnet præcis kl. 08.00 på Folketingets åbningsdag. Demokratiet i Danmark er et repræsentativt demokrati. Hvad vil det sige? Test dig selv.

Ved du noget om dansk historie og samfundsforhold? Du kan teste dig selv med indfødsretsprøven, som netop er blevet afholdt. 

Indfødsretsprøven skal bestås af ansøgerne for at blive danskere. Prøven afholdes to gange om året og varer 45 minutter.

Der er 40 spørgsmål om danske samfundsforhold, kultur og historie. Ansøgerne skal have mindst 32 rigtige svar for at bestå og søge om dansk indfødsret.

Oplever du fejl i prøven, så skriv til internet@berlingske.dk - så retter vi op på det.

Hvor mange rigtige kan du få - test dig selv med indfødsretsprøven fra juni 2011 - klik.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.