Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Igen! Narkohunden Pablo stjålet for anden gang på to dage

I tirsdags udlovede ejeren af den specialtrænede narkohund Pablo en dusør til den, der kunne finde hans forsvundne hund. Hunden blev fundet tirsdag aften, men er nu igen blevet stjålet.

Natten til tirsdag blev patruljehunden, Pablo, stjålet fra sit hjem nord for Aarhus.
Natten til tirsdag blev patruljehunden, Pablo, stjålet fra sit hjem nord for Aarhus.

Den specialtrænede patrulje- og narkohund Pablo er i særdeles høj kurs.

To gange på to døgn er hunden blevet stjålet fra dens ejer i Aarhus. Det bekræfter Østjyllands Politi over for Berlingske.

»Det eneste, jeg kan sige, er, at vi har fået anmeldelse om, at den er væk,« siger kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi Jakob Christiansen.

Ifølge hundens ejer, Michael Johansen, var der klippet hul i hegnet ind til den aflåste hundegård, hvor Pablo normalt går. Det fortæller han til TV 2 Østjylland.

»Jeg troede ikke på det. Jeg har været ude at kigge tre gange. Der er ikke taget andet. Jeg er dybt berørt. Det er så synd for ham med alt det, han har været igennem,« siger Michael Johansen, der ellers havde sat ekstra lås på hundegården ovenpå tyveriet i tirsdags, til mediet.

For Pablo har været en hel del igennem de seneste døgn.

Hunden blev i første omgang stjålet tirsdag morgen fra sin aflåste hundegård i det nordlige Aarhus. Michael Johansen har siden fortalt, hvordan døren ind til hundegården var brudt op, da han kom derud tirsdag morgen.

Hundeejeren var desperat for at få hunden tilbage, fordi den til hverdag er en del af hundeskolen på AFTC-Hundetræningscenter i Karup, og fordi den om fire måneder skal med til Afghanistan på en NATO-opgave. Men selvfølgelig også fordi Pablo er en familiehund.

Hundeejeren udlovede derfor tirsdag en dusør på 10.000 kr. for tip, der kunne lede til Pablo. Og det gav pote. Kl. 22.18 tirsdag aften blev hunden overleveret til politiet i god behold.

Flyvevåbnet efterlyste både tirsdag og igen i dag hunden via Facebook, hvor man opfordrer personer, der ved noget, til at kontakte politiet. På tre timer er deres bøn blevet delt mere end 5.800 gange.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.