Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Hypnotisør får fængselsdom for voldtægt og overgreb

En 43-årige hypnotisør skal i fængsel i tre år og seks måneder for voldtægt og overgreb på i alt ti kvinder.

Glostrup. Den 43-årige hypnotisør Michael Ole Anker Poulsen er ved Retten i Glostrup blevet idømt fængsel i tre år og seks måneder for to voldtægter og otte andre overgreb på i alt ti kvinder.

Det skriver BT.

Retten lagde efter kvindernes forklaring til grund, at kvinderne ikke havde samtykket i hypnotisørens overgreb, som i to tilfælde bestod i egentlig voldtægter.

Retten lagde ligeledes til grund, at kvinderne på grund af hypnosen var ude af stand til at modsætte sig overgrebene fra hypnotisøren.

Ved straffen blev der lagt vægt på antallet af overgreb og karakteren af disse, herunder at kvinderne havde opsøgt hypnotisøren med behov for hjælp.

Der blev samtidig lagt vægt på kvindernes unge alder, skriver BT.

Gennem flere år voldtog, befølte og udnyttede den 43-årige flere kvinder og piger, som han hypnotiserede i sin klinik i Rødovre Centrum.

I alt drejede tiltalen sig om 17 forhold mod ti kvinder, som han blandt andet befølte på kønsdelene uden på tøjet.

Tre af kvinderne havde han også seksuelt samkvem med.

Den ene var en 16-årig pige, som kom hos hypnotisøren fra juli 2015 til juni 2016. Hende forgreb han sig på otte gange ved at udnytte hendes behandlingsmæssige afhængighed, lød det.

Befølinger i skridtet var en del af behandlingen, for det handler om at mærke en følelse, har den 43-årige forklaret i retten.

Under et retsmøde i sagen tirsdag tog sagen en uventet drejning.

Her blev den 43-årige uden for retslokalet slået i hovedet af en mand, som kaldte hypnotisøren for et "pædofilt svin".

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.