Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Hus nedbrændt ved Videbæk: Kvinde frygtes omkommet

Et hus i Vium ved Videbæk er fuldstændig udbrændt. Beredskabsstyrelsen finder lig i ruinerne.

En person formodes indebrændt i et hus på Karlsmosevej 7 i Nr. Vium
En person formodes indebrændt i et hus på Karlsmosevej 7 i Nr. Vium

Holstebro: Mandskab fra Beredskabsstyrelsen fandt fredag eftermiddag liget af en person i et hus i Vium uden for Videbæk, som nytårsnat udbrændte fuldstændig.

Der menes at være tale om husets 54-årige kvindelige beboer, oplyser vagtchef Anders Olesen, Midt- og Vestjyllands Politi.

Der blev slået alarm om branden få minutter over midnat, og da brandvæsnet kom til brandstedet i Vium, var huset fuldstændig overtændt.

- Kun murene er tilbage, og brandtomten er dækket af en halv meter aske, siger Anders Olesen.

Blandt andet fordi der holdt en bil i husets garage, frygtede politiet allerede tidligt, at husets beboer kunne være hjemme og måske ikke var nået at komme ud, inden ilden bredte sig.

Derfor blev brandtomten fredag undersøgt af mandskabet fra Beredskabsstyrelsen for at klarlægge, om nogen var indebrændt. Det var under arbejdet med at rydde tomten for aske, at liget blev fundet.

- Der er fundet en forbrændt torso, som formentlig er husets 54-årige kvindelige beboer, siger Anders Olesen.

Kriminalteknikere er fredag eftermiddag på vej til Videbæk for at lave en gerningsstedsundersøgelse, der skal fastslå, om der ligger noget kriminelt bag branden.

Liget vil blive obduceret for at fastslå identiteten og dødsårsagen.

Desuden vil brandteknikere gennemgå huset for at finde brandårsagen.

Inden Beredskabsstyrelsen kunne gå i gang, måtte mandskabet afstive mure og gavle i det udbrændte hus, da der var risiko for, at de ellers kunne styrte sammen.

Hjemmeværnet har sørget for, at området omkring huset var afspærret.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.