Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Hovedstaden og Nordsjælland: Her blev der uddelt flest fartbøder i 2016

Sidste år blev der udskrevet ATK-bøder for over 701 millioner kroner, hvilket er en rekord og en voldsom stigning i forhold til tidligere år. Her er de vejstrækninger i hovedstadsområdet og på Nordsjælland, hvor er der uddelt flest bøder.

På H.C. Andersens Boulevard blev der sidste år udskrevet bøder for i alt 27,9 millioner kroner.
På H.C. Andersens Boulevard blev der sidste år udskrevet bøder for i alt 27,9 millioner kroner.

Den vejstrækning i hele Danmark, hvor der er blevet uddelt flest ATK-bøder, er Helsingørmotorvejen. Hos Nordsjællands Politi forklarer pressekoordinator Henrik Suhr, at det blandt andet skyldes vejarbejde på strækningen det seneste år.

»Vi kan bare sige, at der blev lavet en indsats i forbindelse med vejarbejde ved Helsingørmotorvejen, hvor der blev blitzet mange i vores ATK. Det er sandsynligvis årsagen til, at der er blevet skrevet så mange bøder ud på vejstrækningen,« siger han.

Her kan du se top fem over de øvrige vejstrækninger i politidistrikterne i hovedstadsområdet, der er blevet uddelt flest ATK-bøder på i 2016. ATK står for Automatisk Trafikkontrol.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.