Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Hotline til politi giver postbude mod på at gå i Vollsmose

Det er endnu uklart, om chikanerede postbude vender tilbage til Odense-bydel, men posten kommer ud fra onsdag.

Odense. Onsdag bliver der atter delt breve ud i Odense-bydelen Vollsmose, hvor postbudene ellers har holdt sig væk efter flere to episoder med chikane i sidste uge.

Flere initiativer, der skal skabe større tryghed for postbudene i Vollsmose, er blevet taget godt imod af medarbejderne, lyder det fra postvæsnet.

- Konkret betyder det for vores medarbejdere, at de har fået et akutnummer, de kan ringe på, som går direkte til patruljen i Vollsmose, siger Michael Frölich, chef for distribution i PostNord Danmark.

Ifølge Michael Frölich måtte postbudene også holde pause fra Vollsmose i 2013, men ellers er det helt usædvanlig situation, at utryghed afholder postbudene fra at levere breve og pakker.

- Normalt er vores ansatte glade for at gå i området, siger han.

Det var to hændelser i sidste uge, der fik selskabet til at holde sig væk fra bydelen. Her blev der blandt andet begået indbrud i en postbil, og to postbude blev truet og chikaneret.

Især et tilfælde, hvor et postbud blev grebet fat i og truet i en opgang i bydelen, har sat spor blandt medarbejderne.

Det er endnu usikkert, om de postbude, som var udsat for chikanen, vender tilbage til Vollsmose, eller om de fremover skal dele post ud andre steder i Odense.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.