Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Her samles danskere i demonstration mod terrorisme

Flere steder i landet markerer danskere lørdag sin solidaritet med Frankrig, som de seneste dage har været udsat for en voldsom terroraktion og flere gidseltagninger.

Arkivf: Folk i København lagde blomster og holdt et minuts stilhed ved den franske ambassade på Kongens Nytorv torsdag den 8. januar 2015 for at mindes medarbejderne ved den franske satireavis Charlie Hebdo, der blev dræbt.
Arkivf: Folk i København lagde blomster og holdt et minuts stilhed ved den franske ambassade på Kongens Nytorv torsdag den 8. januar 2015 for at mindes medarbejderne ved den franske satireavis Charlie Hebdo, der blev dræbt.

Både i Kolding og København samles danskere lørdag klokken 12 for at demonstrere mod terrorisme.

Demonstrationerne, som finder sted på henholdsvis Akseltorv i Kolding og Kongens Nytorv i København, kommer i kølvandet på terroraktionen mod det franske satiremagasin Charlie Hebdo, som siden onsdag har kostet flere mennesker livet.

»Efter onsdagens tragiske begivenheder i Paris, hvor et terrorangreb blev udført på den franske avis Charlie Hebdo, ønsker vi at invitere franskmændene såvel som alle, der deler avisens værdier til en fredsdemonstration,« lyder det fra gruppen #JegErCharlie i et Facebook-opslag.

Blandt andet forsvarsminister Nicolai Wammen (S) har meldt sin deltagelse ved demonstration mod terrorisme i Kolding, som er arrangeret af folketingskandidaten Christian Rabjerg Madsen (S) og Fuad Farah Hussein, herboende somalier og demokratiforkæmper.

»Vi må aldrig lade os skræmme, når onde kræfter vil sprede frygt. Vi skal fortsætte vores frie liv og sammen stå vagt om vores demokrati og frie debat. Derfor er det også vigtigt at bakke op om demonstrationen og vise vores solidaritet med det franske folk i denne svære tid,« sagde Nicolai Wammen i en pressemeddelelse fredag.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.