Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Her er ruten, prins Henrik køres torsdag

Kl. 10 overføres H.K.H. Prins Henriks båre fra Fredensborg Slot til Amalienborg

Prins Henrik er død. Rustvognen ankommer til Fredensborg Slot onsdag den 14 februar 2018.
Prins Henrik er død. Rustvognen ankommer til Fredensborg Slot onsdag den 14 februar 2018.

I morgen, torsdag kl. 10, overføres båren med Prinsen fra Fredenborg Slot, hvor prinsen sov stille ind tirsdag aften, til Amalienborg.

Du kan se ruten her

Dronning Margrethe bliver ifølge Kongehuset på Fredensborg Slot de kommende dage, men vil i morgen være med i det følge, der bringer båren til København.

Om morgenen kl. 08 vil der være kanonsalut fra både Kronborg i Helsingør og Batteriet Sixtus i København.

Kongehuset har oprettet kondolencelister, så også almindelige borgere kan udstrykke deres sorg og medfølelse og skrive sig på, i porten ved Det Gule Palæ ved Amalienborg. Listerne er åbne fra i dag og frem til 20. februar fra klokken 9-17.

Det Gule Palæ ligger i Amaliegade 18 i København.

Fra lørdag til mandag vil Prinsen desuden ligge Castrum Doloris - smertens leje - i Christiansborg Slotskirke, hvor befolkningen kan tage afsked med ham. Lørdag er der offentlig adgang fra kl. 15-19, søndag fra kl. 12-19 og mandag fra kl. 15-19.

 

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.