Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Her er de mest populære navne i Danmark

Flest nyfødte babyer blev navngivet Emma eller William i de første seks måneder af 2014, viser nye tal fra Danmarks Statistik.

Har du fået en lille ny Emma eller William i familien i 2014, så er du langt fra den eneste.

Ifølge nye tal fra Danmarks Statistik blev flest nyfødte danskere i første halvår af 2014 nemlig døbt pigenavnet Emma eller drengenavnet William.

Det er ikke første gang, at navnene indtager førstepladsen på listen over de mest populære børnenavne.

Faktisk har Emma og William ligget stabilt i navneførerfeltet blandt top fem siden 2009, hvor Emma har skiftet plads mellemm første-, tredje- og fjerdepladen, mens William har siddet fast på navnetronen hos drengene.

I alt blev 245 piger døbt Emma i det første halve år af 2014, mens 331 drenge fik navnet William koblet til CPR-nummeret.

Der er kun 14 pigebørn fra Emma og ned til Ida, som med 231 nye navnesøstre ligger på andenpladsen, mens drengenavnenes andenplads indtages af navnet Noah, som blev sagt 272 gange, da forældre skulle navngive sønner i den første del af 2014.

Her følger listen med de 10 mest populære pige- og drengenavne fra de første seks måneder af 2014.

Pigenavne:

1. Emma

2. Ida

3. Laura

4. Sofia

5. Freja

6. Isabella

7. Karla

8. Clara

9. Anna

10. Ella

Drengenavne:

1. William

2. Noah

3. Lucas

4. Oscar

5. Frederik

6. Victor

7. Malthe

8. Emil

9. Oliver

10. Elias

Kilde: Danmarks Statistik

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.