Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Grafik:

Her er danskernes arbejdsliv: I disse jobs er man mest stresset eller arbejder mindst

En ny rapport fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø placerer danskernes job i top og bund 5 i en række kategorier for arbejdsmiljø.

Er du stresset? Udsat for arbejdsulykker? Møder du anerkendelse for dit arbejde hos dine kolleger?

De spørgsmål, og mange flere, ligger til grund for en ny stor rapport med titlen »Arbejdsmiljø og Helbred 2016«. Det er Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, der igennem en rundspørge afdækker jobgruppernes top og bund 5 i en lang række kategorier inden for arbejdsmiljø. Det er tredje gang de laver undersøgelsen, der tidligere er udkommet i 2012 og 2014.

Berlingske har udvalgt fem kategorier fra rapporten til en grafik. Du kan læse rapporten i sin fulde længde her.

Rapporten placerer blandt andet læger som de mest stressede, maskinførere som dem, der er udsat for flest arbejdsulykker, mens den største andel af social- og sundhedsassistenter er udsat for sexchikane.

Læs, hvorfor lægerne er mest, og brandmænd blandt de mindst stressede, her.

Se grafikken herunder.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.