Du er logget ind

Din profil kan bruges på berlingske.dk, business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Her er årets mest læste historier i 2012

Kongelige, sex og drabelige begivenheder hitter stadig mest hos læserne, viser oversigten over B.dks mest læste historier i 2012. Se dem her.

Her på redaktionen havde vi nok håbet, at det var de store, væsentlige historier om for eksempel finansloven, skattesagen eller måske borgerkrigen i Syrien, der havde trukket flest læsere i 2012.

Men sådan er det ikke helt gået.

Størstedelen af B.dks mest populære artikler i det forgangne år hører nemlig til i de mere kulørte kategorier. Kongelige, kendte, bar hud og historier med et strejf af »en skør skør verden« - det er dét, I klikker på, kære læsere.

Her er listen med årets 10 mest læste historier på B.dk:

Nr. 10
Derfor døde Hr. Schwann
Efter 34 år afslørede Matadors moder, Lise Nørgaard, hvorfor Arthur Jensens rolle, Hr. Schwann, dør i den højtelskede TV-serie.

Nr. 9
Prinsesse stak af fra hotel og millionregning

En saudi-arabisk prinsesse blev taget på fersk gerning, da hun forsøgte at slippe for at betale en hotelregning på 44 millioner kroner for sig selv og sine 60 gæster.

Nr. 8
Kronik: Når lægen selv bliver syg
Hvad sker der, når en læge selv bliver indlagt på sygehuset? I januar fortalte læge Ole Asbjørn, der selv havde prøvet det, sin hårrejsende historie.

Nr. 7
Her er sidste års 10 bedste sexscener

Websiden Ugo.com, der følger underholdningsbranchen, kårede 2011s bedste og mest omtalte sexscener fra tv-serier og biograffilm. Se læsten her.

Nr. 6
Prins Frisos hjertemaskine gik i stå

Efter ni minutter var batteriet i apparatet, som skulle genoplive den hollandske prins Johan Friso, fladt. Hans hjerte stod stille i 50 afgørende minutter.

Nr. 5
Kendt ultraløber fundet død i skov

En (semi)kendt ekstremløber blev i foråret fundet død i bjergrigt skovområde i New Mexico. Fem dage forinden var han blevet meldt savnet.

Nr. 4
10-årig pige slugt af krokodille

En 10-årig pige var i gang med at lede efter skildpadder, da en stor saltvandskrokodille pludselig sprang op af floden og trak den lille pige ned.

Nr. 3
Må man spankulere nøgen rundt i haven?

Op til sommerferien gav B.dk læserne svar på det vigtige spørgsmål: Må man egentlig smide tøjet i sin egen have, når solen skinner?

Nr. 2
Derfor forlod Jean Michel X Factor
Da X Factor-deltageren Jean Michel Bay Helgasson pludselig trak sig fra sangkonkurrencen tilbage i marts, blev nysgerrigheden vakt hos B.dks læsere.

Nr. 1
Kronprinsesse Mary med hund og fodbold
Helt amok i klik gik B.dk-læserne, da kronprinsesse Mary i februar fyldte 40 år. Berlingskes fotograf Linda Kastrup havde taget en række smukke billeder af den kommende dronning, og serien endte som årets mest sete historie på B.dk.

Er historien gået viralt?

Hvilke historier er så for alvor slået igennem på de sociale medier i år? Filip Walberg, journalistisk lektor på Center for Journalistik ved Syddansk Universitet, har lavet denne storify-liste over årets højdespringere på Facebook.

Listen er baseret på data fra sitet her - et gratis værktøj til at holde øje med, hvilke artikler fra danske onlinemedier, der slår mest igennem på de sociale medier.

Godt nytår!

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.