Du er logget ind

Din profil kan bruges på berlingske.dk, business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Hells Angels og Bandidos vil dele landet mellem sig

Rockerbanderne er tæt på en aftale om at dele Danmark mellem sig for at skaffe sig fred for politiet, erfarer BT fra kilder i miljøet og hos politiet.

Hells Angels og Bandidos vil dele Danmarks byer mellem sig for at skaffe sig fred for politiet. Det skriver bt.dk.

Lige nu foregår en intensiv aktivitet i skyggesiden af det danske samfund. I takt med et stadig større pres fra politiets side, er rockerbanderne Hells Angels og Bandidos tæt på en omfattende aftale om at dele Danmark imellem sig. De blodige sammenstød de to klubber imellem skal stoppe, forlyder det.

Det erfarer BT fra kilder i miljøet og hos politiet.

Aftalen betyder konkret, at klubberne deler byerne mellem sig, at klubberne ikke må optage hinandens medlemmer, og at der skal være en større kontakt mellem klubberne for at undgå umotiverede voldsepisoder.

Den opsigtsvækkende aftale er kommet i stand, efter Hells Angels og Bandidos er mødtes to gange for at finde fælles fodslag mod politiets øgede opmærksomhed mod rockermiljøet og dets kriminelle og voldelige aktiviteter.

To gange inden for den seneste tid er klubberne mødtes for at diskutere aftalen.

Men selvom roligere tider i miljøet kan være på vej, får det ikke chefen for bandeenheden i Københavns Politi, Lau Thygesen, til ændre deres taktik.

- Så længe de stadig laver kriminalitet, vil vi være massivt efter dem. Vi har tidligere vist, at vi er parate til at gå hårdt til værks med ransagninger og anholdelser. Det vil vi være igen, hvis det bliver nødvendigt, siger Lau Thygesen ifølge bt.dk.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Jørn »Jønke« Nielsen eller præsident hos Bandidos, Michael »Kokken« Rosenvold.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.