Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Gymnasieelev død på studietur

Jysk gymnasieelev er død som følge af kvæstelser efter faldulykke under studietur i London.

En elev fra Favrskov Gymnasium i Østjylland er død af de kvæstelser, som eleven pådrog sig tirsdag i forbindelse med en faldulykke på en studietur i London. Her faldt eleven ud af et hotelvindue.

- Det er med stor sorg, at jeg i dag efter anmodning fra forældrene har orienteret skolens elever og personale om, at vores elev, der tirsdag aften var involveret i den tragiske faldulykke i London, er afgået ved døden, oplyser Jørgen Christiansen, rektor på Favrskov Gymnasium, fredag på gymnasiets hjemmeside.

- Favrskov Gymnasium er dybt berørt over den tragiske ulykke og tænker på elevens familie og pårørende i denne meget svære situation. Det er vigtigt i den kommende tid, at vores elever får ro til at bearbejde den tragiske ulykke, hvilket jeg håber, at alle vil respektere, skriver Jørgen Christiansen.

Rejst hjem før tid

Ulykken skete tirsdag aften på det hotel, hvor to 2.g-klasser holdt til. Eleven blev efterfølgende indlagt på et sygehus i lokalområdet.

Som følge af den tragiske ulykke rejste gymnasiet hjem fra London før tid. Elevens forældre rejste til London.

Ifølge stiften.dks oplysninger er der tale om en dreng, der var påvirket efter at have røget hash. Den oplysning har rektor Jørgen Christiansen hverken be- eller afkræftet.

Så sent som i februar mistede en østjysk gymnasieelev livet ved et fald fra en altan under en skiferie med Egå Gymnasium.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.