Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Grisetransport væltede i rundkørsel: 50 grise på fri fod

En vogn med 110 grise væltede mandag morgen på vej til slagteriet, og omkring 50 grise slap ud. De blev dog hurtigt indfanget igen. (Arkivfoto)
En vogn med 110 grise væltede mandag morgen på vej til slagteriet, og omkring 50 grise slap ud. De blev dog hurtigt indfanget igen. (Arkivfoto)

Omkring 50 grise på vej til slagteriet smagte for en kort stund lidt på friheden, da den grisetransport, de befandt sig i, væltede i en rundkørsel ved Silstrup vest for Thisted mandag morgen.

I alt 110 grise befandt sig i vognen, der var spændt efter en traktor. Vognen var delt i to dæk, og af en eller anden grund havde det øverste dæk hævet sig i den ene ende, så der kom ubalance i vognen. Da den kørte op over kantstenen i rundkørslen, væltede den, og cirka halvdelen af dyrene slap ud.

Det skriver nordjyske.dk.

Landmanden fik selv fat i en anden vogn, der kunne fragte dyrene det sidste stykke til slagteriet, mens mandskab fra både Thisted Brandvæsen og Beredskabsstyrelsen Nordjylland hjalp til med at indfange dyrene.

Bagefter måtte en enkelt gris aflives på stedet, men ellers kunne resten af grisene gennes over i den anden vogn.

Beredskabsstyrelsen fik fat i en kranvogn, der fik rejst den væltede vogn op igen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.